Intervenții 08.03.2024

– Str. Caracal intersecție cu Gheorghe Chitu – conducta sparta
– Str. Tudor Arghezi, nr.14 – conducta sparta
– Str. Mihai Viteazul, nr. 104, Brădești – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09.40, afectați fiind utilizatorii de pe străzile Valea Rea, Pirligeni, Salcamilor, Primăverii și Aleile Școlii, Dispensarului și Gării.
– Str. Izvorului, comuna Cârcea – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 11.20, afectați fiind utilizatorii de pe strada Izvorului și Aleea Profesor Truică.
– Str. Lămâiței, (Școala 23), în mun. Craiova lucrări intervenție rețea. În vederea executării lucrărilor se întrerupe alimentarea cu apă la SH3 Brazdă, în intervalul orar 12.00 – 13.00, afectate fiind toate blocurile arondate SH3 Brazdă.
– Str. Traian Vuia, mun. Craiova – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 13.15, afectați fiind utilizatorii de pe strada Caracal intersecție cu b-dul Decebal, aleile adiacente străzii Caracal, străzile Gheorghe Chițu, Ana Ipătescu și Anul 1848.