ANUNȚ Întrerupere alimentare cu apă satul Golenți, mun. Calafat

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, în zilele de MARȚI și JOI, începând cu data de 12.03.2024, în intervalul orar 09.00 – 16.00, în fiecare săptămână, până la finalizarea lucrărilor, la solicitarea Asocierii SC Grup Primacons – SC Valtum Prod Com SRL care execută montajul a 10 cămine de vizitare pe canalul colector executat prin foraj dirijat pe strada Trandafirilor – DN56, în satul Golenți. Lucrările sunt executate în cadrul contractului de lucrări CL11 – Extinderea sistemelor de apă și apă uzată în Municipiul Calafat, sate Basarabi și Golenți și comuna Maglavit, sate Maglavit și Hunia.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din satul Golenți.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.