Interventii 07.02.2024

– Strada Mihai Viteazul, nr. 13, comuna Brădești – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 08:30. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Pârligeni, Valea Rea, Salcâmilor, Primăverii, Aleea Școlii, Aleea Dispensarului și Aleea Gării.

– Strada Banu Mihalcea, tronson intersecție străzi Emanoil Chinezu – Vasile Alecsandri – înlocuire conductă și execuție branșament
– Strada Caracal, nr. 62 – conductă spartă
– Strada Râului, între Târgul Municipal și strada Popoveni – reabilitare conductă de apă
– Strada George Enescu, nr. 40, și strada Primăverii, nr. 218 D, comuna Ișalnița – avarii conductă apă. În vederea lucrărilor de remediere, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:00, afectați fiind utilizatorii de pe străzile George Enescu, Primăverii, Aurel Vlaicu, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, A.I. Cuza, Bisericii și Unirii, din localitate.
– Parcul Industrial Craiova – reparații și întreținere rețea de apă. În vederea executării lucrărilor, se întrerupe alimentarea cu apă din S.H. Parc în intervalul orar 14:20 – 15:20. Oprirea afectează Aeroportul Internațional Craiova, magazinul Metro și utilizatorii din blocurile MApN.
În vederea lucrărilor de remediere a unei avarii care s-a produs la conducta de aducțiune a apei potabile Isvarna – Craiova, pe raza satului Celei, localitatea Tismana, județul Gorj, Compania de Apă Oltenia este nevoită să treacă la manevre de reducerea presiunii apei, astăzi, 07.02.2024, începând cu ora 15.30 și până la finalizarea lucrărilor de reparații. Vor fi afectate următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Telești, Câlnic, Rovinari, Bâlteni și Plopșoru, din județul Gorj.