Interventii 23.11.2023

– Strada Primăriei, nr. 3, comuna Breasta – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 08:30, până la remediere, afectați fiind utilizatorii de pe străzile Primăriei și Constantin Argetoianu și de pe aleea Constantin Argetoianu.

– Strada Popoveni, nr. 132 – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Popoveni, Dobrogea, Brăila, Moldova și de pe aleile adiacente.

– Strada Depoului, intersecție cu strada Alunului – lucrări de întreținere și reparații. În vederea executării lucrării, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 12:15 – 14:15. Afectați sunt utilizatorii de pe străzile Depoului, Alunului, Aleea I Depoului și Aleea II Depoului și platforma CFR.
– Strada Spania, bloc H 4 – sondaj identificare conductă (continuare lucrări)
– Aleea Parângului, nr. 12 A – racord canal
– Aleea III Trandafirului, nr. 38 E – branșament de apă și racord canal
– Strada Deceneu, bloc U 1 (nou) – identificare rețea canalizare
– PT Siloz, mun. Craiova – lucrări intervenție. În vederea executării acestora, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11.15 – 12.15, afectate fiind blocurile A, B, C, D, E, F, G, H, O1 și O2 din zona Siloz.
– Strada Sergent Constantin Popescu, bl. 38 B – conductă spartă