ANUNȚ Întrerupere alimentare cu apă în cartierul Făcăi, joi, 09.11.2023

     În vederea unor lucrări de întreținere și monitorizare executate la Stația de Pompare Făcăi, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, JOI, 09.11.2023, în intervalul orar 09.00 – 13.00, în cartierul Făcăi, din municipiul Craiova și la Stația de Epurare a Apelor Uzate Făcăi.

Vineri, 10.11.2023, în vederea lucrărilor de contorizare care se execută în cartierul Preajba Nouă (zona Selgros), apa va fi furnizată cu presiune scăzută în intervalul orar 09.00 – 13.00.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.