Interventii 06.10.2023

– Strada Pescărușului, nr. 48 – conductă spartă
– Aleea I Nicolae Iorga, bloc A 51 – conductă spartă
– Strada Macului, bloc 200 H – conductă spartă
– Strada Henry Ford (Detașament Pompieri) – înlocuire branșament și contorizare
– P.T. Obor Spania, bloc O 21 – O 23 – sondaj
– Teatrul Național „Marin Sorescu“ – lucrări de contorizare. În vederea executării lucrărilor, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 09:45 – 12:45. Oprirea afectează doar Teatrul Național „Marin Sorescu“.
– Strada Morii și strada Depozitului, comuna Breasta – conductă spartă. În vederea remedierii avariilor, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11:30 – 14:30. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Morii și Depozitului.
– Strada Constantin Stere, bloc M 6, municipiul Calafat – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se oprește alimentarea cu apă începând cu ora 11:45, până la remediere, pe tronsonul cuprins între străzile Anul 1907 și Cobuz. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Teilor, Constantin Stere și 1 Decembrie 1918.
– Strada Mihail Drumeș, nr. 23 M – conductă spartă
– Stația de Pompare Apă Cârcea – avarie. În vederea lucrărilor de remediere, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 13:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt toți utilizatorii din comuna Cârcea.
– Strada Rosmarinelor, intersecție cu bulevardul 1 Mai – conductă spartă
Strada Tarcăului, nr. 37 – conductă spartă
– Strada Arțarului, nr. 5 (Selgros) – conductă spartă în stradă