Interventii 13.09.2023

– Strada Dealului, nr. 23, comuna Caraula – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 08:00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Dealului, Sanitarului, Mihai Eminescu și Ciocârlanilor.

– Strada Ceahlăului, bl. P 28 – înlocuire conductă (continuare lucrări)
– Strada Merișorului, nr. 99 – conductă spartă
– Strada Alexandru cel Bun, nr. 52 – conductă spartă
– Aleea I Cocorului, nr. 27 – conductă spartă
– Strada Fulger, nr. 108 – conductă spartă
– Strada Primăriei, nr. 97, comuna Breasta – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Primăriei, Constantin Argetoianu și Mecanizării.
– Punctul Termic 2 Lăpuș Argeș, municipiul Craiova – avarie. În vederea lucrărilor de remediere, se întrerupe alimentarea cu apă din P.T. 2 Lăpuș Argeș în intervalul orar 11:00 – 13:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii din blocurile arondate Punctului Termic, respectiv blocurile 43 – 76.
– Strada Constantin Brâncoveanu, bl. 201 T – hidrant defect
– Strada Victoriei, nr. 32, orașul Filiași – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 12:40, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Victoriei, Stadionului și Aleile I, II și III 24 Ianuarie.

Strada Viilor, nr. 113 – hidrant defect

– Strada Murelor, nr. 22 (Selgros) – hidrant rupt