Interventii 12.09.2023

– Strada Snagov, nr. 6 – conductă spartă
– Strada Ceahlăului, bl. P 28 – conductă spartă
– Strada Bariera Vâlcii, nr. 63 – conductă spartă
– Strada Brazda lui Novac, bl. B 37 – înlocuire tronson conductă. În vederea executării lucrării, se întrerupe alimentarea cu apă din S.H. Brazda lui Novac în intervalul orar 12:50 – 13:50. Afectați de oprire sunt utilizatorii din blocurile K9 – K26, K33 – K35, A6 – A32, B, C, D, E, G1, G2 și din blocurile turn.
– Aleea II Abatorului, nr. 21 – conductă spartă
– Strada General I. Ghenescu, nr. 37, municipiul Băilești – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:50, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada General I. Ghenescu și strada H.C.C. (parțial).
– Comuna Breasta – avarie la conducta de alimentare cu apă. În vederea lucrărilor de remediere, Compania de Apă Oltenia este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă în satele Obedin și Valea Lungului (Breasta).
– Aleea I Odesa, nr. 10 – conductă spartă
– Strada Alba Iulia, nr. 2 – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 15:05, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Tismana, Alba Iulia, Cluj-Napoca și Alexandria.
– Strada Eroilor, nr. 60, municipiul Băilești – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 16:00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Eroilor, Gheorghe Doja, Oituz, Mareșal Averescu (parțial), Independenței (parțial), Crângului și Cernei.
– Strada Libertății, nr. 5, comuna Ișalnița – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 16:00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Libertății, Mihai Eminescu, A.I. Cuza, Preot Grigore Tolescu, Aurel Vlaicu, Mihai Viteazul, Nicolae Iorga și George Enescu.
– Aleea I Șimnic, nr. 1 L – conductă spartă