Interventii 07.09.2023

– Bulevardul Nicolae Romanescu, nr. 166 – execuție gură de scurgere

– Strada Zorilor, nr. 22 – conductă spartă

– Strada Calea Brezei, nr. 33 – conductă spartă

– Strada Toamnei, nr. 60 – conductă spartă

– Bulevardul Decebal, zona Electroputere Mall – execuție gură de scurgere cu racord

– Intersecția străzii Moldova cu strada Brăila – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:10, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Moldova, Brăila, Dobrogea și Iași și de pe aleile adiacente acestora.

– Strada Histria – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:20, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada Histria.

– Strada Doina, nr. 5, comuna Cârcea – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:00, până la remediere, afectați fiind doar utilizatorii de pe strada Doina.

– Strada Unirii, nr. 117, comuna Ișalnița – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Unirii, Mihai Eminescu, A.I. Cuza, Bisericii, Preot Grigore Tolescu, Aurel Vlaicu, Mihai Viteazul, Nicolae Iorga și George Enescu.

– Strada Câmpului, intersecție cu strada Sărari – conductă spartă