Interventii 31.08.2023

– Strada Arțarului, nr. 6 – avarie conductă de apă
– Strada Popoveni, nr. 246 – avarie conductă de apă
– Strada Păltiniș, bl. K 20 – avarie conductă de apă
– Strada Barați, intersecție cu strada Bibescu – avarie conductă de apă
– Strada Mihai Viteazul, nr. 52, comuna Brădești – avarie conductă de apă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:40, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Mihai Viteazul, Școlii, Cireșilor, Morii și Aleea Pârligeni.
– Strada Simion Stoilov, bl. D 10 – avarie conductă de apă
– Strada Vâlcu, nr. 46, comuna Podari – avarie conductă de apă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:45, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii din satele Podari, Livezi și Gura Văii.
– Strada Ogoare, nr. 10, comuna Caraula – avarie conductă de apă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 12:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Ogoare, Mihai Viteazul, Dealului și Opranilor.
– Bulevardul Oltenia, intersecție cu strada Paltinului – avarie conductă de apă
– Strada Ștefan cel Mare, nr. 27, comuna Cârcea (Banu Mărăcine) – avarie conductă de apă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 14:30 – 15:30, afectați fiind utilizatorii de pe străzile Ștefan cel Mare, Pantelimon, Prundului, Diana și Aleea I și Aleea II Siloz.
– Strada Prutului, intersecției cu strada Brateș – anulare branșament
– Strada Plaiul Vulcănești, nr. 2 – conductă spartă în stradă