Interventii 01.08.2023

– Strada Dunării, nr. 25, orașul Dăbuleni – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Dunării, Nicolcescu, Nicolae Titulescu, Decebal, Mihail Sadoveanu și Ana Ipătescu.

– Strada Unirii, nr. 62 (sediul TVR Craiova) – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11:00 – 12:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Știrbei Vodă, Gheorghe Chițu, Dealul Spirei, Matei Basarab și Adrian Păunescu.
– Strada Aurel Vlaicu, intersecție cu strada Rovinari – conductă spartă
– Strada Libertății, nr. 4 – contorizare
– Strada Fermei, nr. 41 – conductă spartă
– Strada Vidra, nr. 60 – conductă spartă
– Aleea IV Poligonului, nr. 30 și 60 A – conductă spartă
– Strada Tudor Arghezi, nr. 18 – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 11:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Tudor Arghezi și George Topârceanu. Având în vedere complexitatea intervenției pentru remedierea avariei, începând cu ora 14:30 se întrerupe alimentarea cu apă și pe străzile Aleea I Șimnic, Aleea IV Șimnic și Anton Pann.
– Strada Râului, nr. 24 A – conductă spartă
– Strada Craiovești, nr. 15 – conductă spartă
– Strada Brăila, intersecție cu strada Moldova – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 17:45, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Brăila, Moldova, Tismana și Dobrogea.
– Strada Spania, bl. H 5 – conductă spartă