Interventii 17.07.2023

– Strada 1 Decembrie 1918, bloc P 1 – contorizare
– Strada Sărari, bloc M 37 – conductă spartă pe canalul termic
– Strada Tismana, intersecție cu strada Alexandria – conductă spartă
– Strada Râului, intersecție cu strada Brestei – conductă spartă
– Strada Aleea Gării, nr. 24, comuna Brădești – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 08:30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Adakalle și Aleea Gării.
– Strada Progresului, nr. 62, municipiul Băilești – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Progresului (parțial) și Independenței (parțial).
– Strada Mihai Viteazul, nr. 104, comuna Brădești – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 09:40, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Mihai Viteazul, Aleea Școlii, Pârligeni și Primăverii.
– Strada Mihai Eminescu, nr. 27, comuna Ișalnița – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă, începând cu ora 11.00, pe străzile Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Unirii, A. I. Cuza, Bisericii, Primăverii, Preot Grigore Tolescu, Libertății și Mihai Viteazul.
– Strada Dr. Victor Papillian, bloc H 1 – conductă spartă pe canalul termic. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 14:20 – 16:20. Afectați de oprire sunt utilizatorii din blocurile H de pe strada Dr. Victor Papillian și utilizatorii de pe străzile Tismana, Cluj-Napoca, Govora și Dobrogea cu aleile adiacente.
– Strada Constantin Lecca, nr. 46 – conductă spartă
– Strada Stejarului, nr. 12 – conductă spartă