Interventii 30.05.2023

– Strada Vidra, nr. 22 – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11:00 – 12:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Vidra, Păuniței, Elena Cornetti și Pescărușului.
– Strada Rășinari, nr. 96 – conductă spartă
– Strada Amaradia, intersecție cu strada Nicolae Titulescu – contorizare
– Strada Nicolae Titulescu, nr. 18 – reparații rețea canalizare
– Aleea IV Gârlești, nr. 14 D – conductă spartă
– Strada Mihail Sadoveanu, nr. 13, comuna Șimnicu de Sus (sat Albești) – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 12.20, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii din satul Albești.
– Calea București, bl. E1 și bl. E2 – contorizare. În vederea executării lucrării, se întrerupe alimentarea cu apă a utilizatorilor din blocurile E1 și E 2 în intervalul orar 12:50 -13:50.
– Bulevardul Racoțeanu, bloc K3, orașul Filiași – conductă spartă. În vederea remedierii avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 13.30, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii din blocurile K1 – K12 și din blocurile D și N.
– Strada Craiovei, comuna Șimnicu de Sus – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 14.00, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada Craiovei și din satele Albești, Romanești, Florești, Izvor, Dudovicești și Jieni.
Strada Rășinari, nr. 96 – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 15:00, pentru 30 de minute. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Rășinari, Siretului și Banatului. 
Strada Frații Golești, nr. 24 – conductă spartă în stradă