Interventii 16.05.2023

– Strada Erou Emanoil Ciobanu, nr. 10 – conductă spartă
– Strada Bucegi, nr. 43 – conductă spartă
– Calea Dunării, intersecție cu strada Nouă – cuplare branșamente
– Strada Independenței, nr. 5, municipiul Băilești – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 10:20, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe străzile Independenței (parțial), Bucegi (parțial), Eroilor (parțial), Cernei, Crângului, Oituz și Mărășești. 
– Zona Aeroportului Internațional Craiova – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 10.30 – 12.30. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada General Ispas, din blocurile M.A.P.N. de pe Calea București și cei din zona Metro. 
– Strada Elena Farago, nr. 175 M, bloc 175 – conductă spartă
– Strada Izvorul Rece, nr. 14, localitatea Golenți – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apa începând cu ora 13:40, pentru o oră. Afectați de oprire sunt utilizatorii din localitatea Golenți.
– Strada Bucegi, nr. 43, municipiul Craiova – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 15:00 – 19:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii din cartierul Bariera Vâlcii.