Interventii 12.05.2023

– Strada Libertății, intersecție cu strada Brândușa – conductă spartă
– Strada Amaradia (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj) – montare vană în cămin. În vederea executării lucrării, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11:00 – 13:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada Amaradia și din blocurile arondate P.T. Union (L și N).
– Strada Popova, intersecție cu strada Sebeș – cuplare-decuplare conductă
– Strada Popova, intersecție cu Aleea Livezi – cuplare-decuplare conductă. În vederea executării lucrărilor, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 11:30 – 14:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii din cartierul Romanești.

– Strada Nouă – lucrări de anulare conductă. În vederea executării lucrării, se întrerupe alimentarea cu apă în intervalul orar 15:30 – 17:00. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada Nouă și de pe străzile Doctor Marcovici, Mirăslău și Potelu.

– Strada A.I. Cuza, nr. 3, municipiul Băilești – conductă spartă. În vederea lucrărilor de remediere a avariei, se întrerupe alimentarea cu apă începând cu ora 16:40, până la remediere. Afectați de oprire sunt utilizatorii de pe strada A.I. Cuza (parțial), incluzând blocurile, și de pe strada Victoriei, doar partea cu numere impare (parțial).

– Strada Brăila, nr. 23 C – conductă spartă