ANUNȚ: Igienizare conductă alimentare cu apă între Stația de apă Făcăi și cartierul Valea Roșie în perioada 20 – 24.02.2023

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A anunță că, în perioada 20 – 24.02.2023, se vor desfășura activități specifice de spălare/igienizare a conductei DN 1000, tronsonul cuprins între Stația de Apă Făcăi și cartierul Valea Roșie. În această perioadă, apa va fi furnizată cu presiune redusă în cartierul Veterani, afectați fiind utilizatorii de pe strada Dimitrie Cantemir și străzile adiacente, precum și cei de la blocurile ANL.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.