COMUNICAT: O instalație de foraj orizontal achiziționată cu fonduri europene a ajuns la Compania de Apă Oltenia

   

La Compania de Apă Oltenia a ajuns, astăzi, 22.11.2022, un nou utilaj achiziționat cu fonduri europene în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, aflat în derulare. Este vorba despre o instalație de foraj orizontal, livrată în cadrul Contractului DJ-PR-04R, Procurare și furnizare echipamente – lot 1. Echipamentul a fost verificat și testat, comisia de recepție stabilind că îndeplinește parametrii stabiliți prin contract. Compania de Apă Oltenia nu avea în dotare un astfel de utilaj, care va fi folosit la lucrări de anvergură, ce necesită subtraversări.

 Contractul DJ-PR-04R Procurare și furnizare echipamente – Lot1, în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, a fost adjudecat de S.C. GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS S.R.L., la o valoare de : 5.202.000,00 Lei (fără TVA).

Societatea câștigătoare se ocupă de punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție, care este de 24 de luni.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente – împărțite, la rândul lor, în mai multe loturi.