ANUNT 31.10.2022: Igienizare a conductei de aducțiune a apei potabile Marica – Făcăi

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în perioada 31 octombrie 2022, ora 19:00 – 4 noiembrie 2022, ora 22:00 vor fi efectuate lucrări de spălare – igienizare a rezervoarelor și conductei de aducțiune a apei potabile Marica – Făcăi. În perioada acestor lucrări va fi afectată alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe traseul aducțiunilor Marica şi Gioroc, respectiv din localitățile Secui, Malu Mare (Preajba) și Bratovoești.

    Lucrările nu vor afecta alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Craiova.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezire.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.