ANUNT întrerupere alimentare cu apă în data de 19.10.2022

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, MIERCURI, 19.10.2022, în intervalul orar 10.00 – 15.00, în vederea înlocuirii unei conducte Dn 300 mm în rețeaua de distribuție apă și cuplare extindere rețea de alimentare cu apă.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii de pe Calea Severinului, de la Biserica Catolică până la strada Pelendava, zona blocurilor cuprinsă între strada Toporași – bulevardul Tineretului – Calea Severinului și Complexul Comercial Auchan.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.