COMUNICAT 09.08.2022: Trei autoutilitare achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia

Un nou lot de utilaje achiziționate în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, aflat în derulare, a ajuns astăzi, 09.08.2022 la Compania de Apă Oltenia. Este vorba despre trei autoutilitare cu platformă, livrate în cadrul Contractului DJ-PR-03 Procurare și furnizare echipamente. Acestea au fost verificate și testate, comisia de recepție stabilind că îndeplinesc parametrii stabiliți prin contract.

Contractul DJ-PR-03 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. MASCHINENBAU INDUSTRY S.R.L, la o valoare de 5.458.268,00 (fără TVA).

Cele trei autoutilitare cu platformă vor fi utilizate pentru transportul utilajelor mai mici sau a aparaturii necesare la diverse intervenții.

În conformitate cu prevederile contractuale, societatea câștigătoare va mai livra Companiei de Apă Oltenia o autoutilitară de transport persoane (24-30 locuri), șase autoutilitare de 5 locuri și un echipament pentru transport hipoclorit, fiind deja recepționate o platformă de transport de mare tonaj, două autobasculante (12 tone) și cinci autoutilitare de transport deșeuri.

Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea acestor utilaje necesare desfășurării activităților curente ale Companiei de Apă Oltenia, montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.