ANUNȚ 08.04.2022

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în perioada 11 aprilie 2022, ora 19:00 – 17 aprilie 2022, ora 16:00 vor fi efectuate lucrări de spălare – igienizare a sursei de apă  MARICA (Stațiile de apă Făcăi, Secui, Teasc, Bratovoești).

    Lucrările nu vor afecta alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul Craiova.

În perioada acestor lucrări va fi afectată alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe traseul aducțiunilor Marica şi Gioroc.

  Miercuri, 13 aprilie 2022, în intervalul orar 08:00 – 20:00, se oprește pomparea la Stația Făcăi, urmând să fie afectați utilizatorii din localitățile Malu Mare, Secui, Teasc și Bratovoești.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezire.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.