COMUNICAT 24.03.2022: Un nou lot de echipamente a ajuns la Compania de Apă Oltenia

 

Compania de Apă Oltenia a recepționat, astăzi, 24.03.2022, un nou lot de echipamente achiziționate în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” – aflat în derulare. Este vorba despre 10 Pompe autoamorsante 90 mc/h și o Nivelă topografică digitală, livrate în cadrul contractului DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamente – Lot 4. Toate au fost verificate, testate, constatându-se că îndeplinesc parametrii stabiliți prin contract.

Contractul pentru Lotul 4 al DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. MASCHINENBAU INDUSTRY S.R.L., la o valoare de 234.000,00 (fără TVA), iar societatea câștigătoare mai are de livrat Companiei de Apă Oltenia un echipament G.P.S..

Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea acestor utilaje necesare desfășurării activităților curente ale Companiei de Apă Oltenia, montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție.

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.