ANUNȚ – Oprire Stația de Captare Isvarna

Urmare a solicitării asocierii ELSACO Electronic SRL – HIDROCONSTRUCȚIA SA – ECOAPA Design SRL – antreprenorul care execută lucrările pentru Firul II Isvarna – Craiova, Compania de Apă Oltenia este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă de la Stația de Apă Isvarna în data de 22.11.2021, în intervalul orar 07.00 – 14.00, localitățile de pe traseul aducțiunii urmând să fie afectate pe o perioadă de 2 zile. Motivul opririi îl constituie necesitatea înlocuirii unor vane la Stația de Captare Isvarna, precum și executarea unor lucrări de revizie și reparații pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova.
Vor fi afectate următoarele localități de pe traseul aducțiunii: Tismana, Câlnic, Telești, Rovinari, Țânțăreni, Brănești, Plopșoru, Bâlteni, din județul Gorj, precum și Filiași, Brădești, Scaești, Coțofenii din Față, Coțofenii din Dos, Braloștița, Almăj, Ișalnița, Șimnicu de Sus, din județul Dolj.

Menționăm că Fabrica de Bere Heineken România și Cișmeaua publică de la Marlorex vor fi alimentate de la Stația de Captare și Tratare Ișalnița.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.