COMUNICAT: S-a semnat un nou contract de achiziție echipamente din fonduri europene

 

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 19.07.2021, un nou contract de achiziție echipamente în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamente – lot 5. 

     Lotul 5 din contractul DJ-PR-04 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. ENDRESS POWER ROMANIA S.R.L, la o valoare de 254.776,00 Lei (fără TVA), finanțarea fiind asigurată prin ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”.

     Societatea trebuie să livreze trei Generatoare Electrice (420 kVA; 310 kVA, respectiv 88  kVA), care vor ajunge la Stațiile de la Rast, Bechet și Cerăt, precum și trei Grupuri Electrogene+automatizare.

     Conform contractului, reprezentanții firmei se vor ocupa de furnizarea acestor utilaje necesare desfășurării activităților curente ale Operatorului Regional S.C. Compania de Apa Oltenia S.A., montaj (după caz), punerea în funcțiune, instruirea personalului, asistență tehnică, întreținere și reparații în perioada de garanție.

     Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție.

                                                                                                  *

     Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.