Home / Stiri si comunicate / Primele probe de lucru la CL 22- Reabilitare conductă aducţiune Izvarna – Craiova fir II, Tronson VI

Primele probe de lucru la CL 22- Reabilitare conductă aducţiune Izvarna – Craiova fir II, Tronson VI

Posted on
Astăzi, 30.03.2021, la Ișalnița, s-au făcut primele probe de lucru la CL 22- Reabilitare conductă aducţiune Izvarna – Craiova fir II, Tronson VI.
Reabilitarea conductei existente presupune, practic, introducerea unor conducte noi, care să reziste la presiuni de 10, respectiv 12 bari. Pentru ca toată această operațiune să fie posibilă, conducta a fost golită și predată constructorului, care a curățat-o și a verificat-o pe interior cu camere video.
Astăzi s-au făcut primele teste cu metoda găsită de constructor pentru introducerea noilor conducte în cea veche și totul a decurs bine.

Reabilitarea tronsonului VI din conducta de aducțiune Izvarna – Craiova, Firul II este un contract care include atât proiectare, cât și execuție, și a fost câștigat de Asocierea firmelor ELSACO ELECTRONIC S.R.L. (lider de asociere) și ECOAPA DESIGN S.R.L., pentru o valoare de 54.403.620,10 LEI, fără TVA, aproximativ 11 milioane de euro.

Top