Home / Stiri si comunicate / Anunt important

Anunt important

Posted on

Compania de Apă Oltenia SA aduce la cunoștință utilizatorilor serviciului public de alimentare cu apă, persoane fizice, faptul că, prin Legea nr. 215/ 2018, s-a introdus obligativitatea suportării de către utilizatorii serviciului a costurilor generate de colectarea, transportul, epurarea şi evacuarea apelor pluviale.
Din acest motiv, în vederea unei facturări corecte, rugăm toți utilizatorii să completeze și să transmită către Companie declarația pe proprie răspundere primită, cu suprafețele construite și neconstruite ale imobilului, sau, cota parte din aceste suprafețe în cazul imobilelor dintr-un condominiu, respectiv cota parte din amprenta la sol a condominiului ținând cont de suprafața construită a apartamentului și numărul de nivele ale imobilului.
Transmiterea către companie se poate realiza fie prin email sau prin utilizarea plicului pus la dispoziție și introducerea în orice cutie poștală.
Modul de calcul a cantității de apă pluvială se regăsește în Regulamentul Serviciilor de Alimentare cu Apă și Canalizare disponibil pe pagina de internet a Companiei la adresa www.apaoltenia.ro/legislatie/ .
Vă mulțumim!

Top