Anunt

Posted on

SC Compania de Apă Oltenia SA informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în data de 26 septembrie 2019, între orele 10:00 – 24:00 se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe traseul conductei de transport Marica  – Făcăi în vederea remedierii unei avarii la conductă și pentru verificarea și repararea armăturilor .

Lucrările nu vor afecta alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Municipiul  Craiova.

În perioada acestor lucrări se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Teasc și din Comuna Malu Mare, județul Dolj.

 

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

Top