ANUNT

Posted on

 

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în data de 26 septembrie 2018, între orele 09:30 – 14:30, se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe traseul conductei de alimentare cu apă        potabilă Făcăi – Craiova (DN 1000 mm) pentru remedierea unei defecțiuni la conductă și pentru revizia armăturilor.

În perioada acestor lucrări se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a            utilizatorilor din următoarele zone:

  • zona cuprinsă între str. Fântâna Popova – Aleea Potelu – bvd. Nicolae Romanescu – Spitalul de Psihiatrie – Baza Sportivă Extensiv;
  • Cartierul Veterani.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, datorită          manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă,      ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al   turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de          distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

 

 

 

Director General,                                                  Director General Adjunct,

ing. Adriana Cîmpeanu                                          av. Alin Șuiu

 

 

 

Director Dezvoltare – Fonduri Europene,                 Șef Birou Tehnic,

ing. Marinel Iancu                                                ing. Dumitru Chiva

 

 

 

 

DC/DC

Top