Apa Oltenia

Compania De Apa Oltenia


Dimensiune text:

Anunt

                                   ANUNŢ

 

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă  întreruperea furnizării apei potabile în Municipiul Craiova, în data de 21 noiembrie 2017, între orele 09:00 – 18:00, în Cartierul Siloz, în zona deservită de Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”.

 

Motivul întreruperii furnizării apei potabile este efectuarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson de conductă cu diametrul nominal de 150 mm.

 

Se va întrerupe furnizarea apei potabile a utilizatorilor arondați la Stația de hidrofor de pe lângă Punctul Termic ”Piața Revoluției”, după cum urmează:

« Blocul A;

«  blocul B;

«  blocul C;

«  blocul D : scara 1 şi scara 2;

«  blocul G : scara 1 şi scara 2;

«  blocul H : scara 1 şi scara 2;

« Judecătoria Craiova;

« INTESA SANPAOLO BANK – Strada Împăratul Traian;

« Oficiul poștal 8 – ghișeul 1.

 

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zona menţionată că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

 

SC Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

 

 

 

 

 

 

                            Director General,                                     Director General Adjunct,

ing. Adriana Cîmpeanu                              av. Alin Șuiu

 

  • ULTIMELE STIRI

  • Cismele in Craiova
    Tasnitoare in Craiova