ANUNŢ

Posted on

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova în data de 15 ianuarie 2013, între orele 10:00 – 13:00, pentru anularea unei conducte vechi, din oţel, cu diametrul nominal de 100 mm, tronsonul de pe Strada Iulius Cezar, cuprins între Strada Alexandru cel Bun şi Strada Câmpia Islaz.
Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în perimetrul delimitat de Bulevardul Râului, Strada Brestei, Strada Libertăţii, Strada Mihai Viteazul, Strada Brânduşa, Strada Madona Dudu, Strada Bucovăţ.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menţionate că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.

Top